Biserica de lemn Plictisit de monotonia orasului, enervat de aglomeratia din el, am decis sa-mi implinesc un vis de mai de mult:

sa vizitez Maramuresul


Pasii, mai bine zis caii putere, m-au purtat pe toata Valea Izei ca in cele din urma sa ajung  in minunata localitate Barsana. Ca orice calator la ceas de seara mi-am pus intrebarea "unde voi inopta astazi?". Posibilitati sunt multiple, insa zeita Fortuna m-a facut sa bat la poarta unei pensiuni unde am petrecut doua zile si nopti de neuitat.

Pensiunea LIA a fost locul unde, cine alta decat tanti Lia, ne-a aratat ce inseamna cu adevarat ospitalitatea maramureseana. Am fost oaspeti si prieteni totodata, iar conditiile de cazare oferite au imbinat confortul necesar cu ineditul unei camere cu elemente traditionale.
Atat in comuna cat si in imprejurimi sunt nenumarate atractii turistice cipmcare ne-au facut sa uitam de grijile zilnice, sa ne gandim cu piosenie si la cei care au luptat ori s-au jertfit ca sa ne fie mai bine, indiferent ca este vorba de luptatorii din cele doua razboaie mondiale sau de neinfricatul Pintea Viteazul a carui camase de zale se afla intr-o biserica veche de sute de ani din apropiere.

Indiferent daca doriti sa calcati pe urmele lui Pintea sau doriti un sejur linistit pentru a va reincarca bateriile, Pensiunea Lia este locul potrivit.

V-o garanteaza un oaspete al acestei pensiuni si nu ezitati sa o contactati pe tanti Lia pentru a va convinge.