Pe drumul care leaga localitatea Barsana de Calinesti intr-o curte frumos pietruita, va asteapta sa-i treceti pragul Pensiunea LIA.Pensiune in BarsanaPoarta va fi tot tmpul deschisa oaspetilor, tanti LIA, o sa va intampine cu zambetul pe buze si cu glaja de palinca pe masa alaturi de gustoasele bucate pregatite de dumneaei. Daca vreti sa vedeti diferenta dintre alimentele din supermarket si cele dintr-o gospodarie maramureseana... nu trebuie decat sa incercati bucatele pregatite in aceasta pensiune.

In caz ca destoinica gospodina este plecata la camp si nu este acasa... nu descurajati, mama dansei va fi incantata sa va ajute, sa va prezinteParcare pentru masinapensiunea si sa va tina la curent cu ce s-a mai intamplat prin Barsana. Iar daca nu sunteti pregatit pentru taclale.. nici o problema pentru ca pe cat este de deschisa la poveste, pe atat de discret stie sa-si termine treburile fara sa va deranjeze.

 Curtea pietruita si pazita de frumosul caine ciobanesc va fi un loc perfect pentru masina dumneavostra, fara a mai fi nevoie de activarea alarmei.                                            continuare
Powered by www.cmuntean.ro