Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting
Home Despre site
Despre site PDF Imprimare Email
Scris de cipm   
Luni, 11 August 2008 00:42

Acest site s-a nascut din dorinta de a invata sa lucrez cu Joomla iar ulterior din aceea de impartasii tuturor celor interesati, mica mea experienta in diferite domenii si informatiile dobandite din carti sau de pe internet. De multe ori cand am avut nevoie de o informatie intr-un anumit domeniu, m-am lovit de problema ca nu-mi mai aduceam aminte unde am citit, in ce carte sau pe ce site. Astfel am luat hotararea de a le stoca intr-un fel.

Primul pas a fost intocmirea unor documente electronice in care stocam aceste informatii. Faptul ca eram intrebat despre o anumita problema sau ma interesa pe mine dar nu aveam access la informatiile stocate pe un anumit calculator, m-a determinat sa ma gadesc la o modalitate de share-uire online.

De aici pana la ideea unui site nu a mai fost decat un pas, mai ales ca sunt fan Joomla si cand am timp mai studiez acest CMS. Construierea acestui site a avut astfel si o componenta educationala pentru mine.

Si incepand sa am informatii din diferite domenii, am gasit de cuviinta ca este bine sa le ofer si eu altora, pentru a se bucura la randul lor la fel de mult ca si mine daca informatia le va fi de folos.


In ultimul timp insa, usurinta cu care gaseai inainte informatia, a cam disparut. In dorinta de a avea cat mai multi vizitatori anumite site-uri se folosesc de cuvintele cheie dupa care Google indexeaza si te trezesti ca o cautare te-a facut sa ajungi pe un site care nu are nimica in comun cu domeniul pe care-l cauti. Ba mai mult ti se da o frantura de informatie iar restul trebuie platit. Poate sunt visator, insa daca fiecare ar da cateceva fara sa astepte nimica in schimb, lumea ar fi mai buna si oamenii mai deschisi. Banul ar trebui sa fie suportul de care avem nevoie pentru a ne satisface niste necesitati si nu un scop in viata. Informatiile pe care le postez aici sau pe blog-ul meu http://ciprian-muntean.blogspot.com/ sunt oferite tuturor celor care au nevoie de ele. Puteti sa le copiati, sa le folositi mi-ar place si daca specificati sursa... insa daca nu o faceti nu ma supar. Postez in idea ca va fi de folos cuiva si asta este suficient pentru mine.

In concluzie:
  • nu vreau sa ma declar proprietar al tuturor informatiilor de pe site.
  • daca anumite informatii considerati ca va prejudiciaza din punct de vedere al drepturilor de autor, va rog sa ma contactati si le voi inlatura.
  • informatiile de pe acest site trebuiesc luate "as it is", fara nici o obligatie referitoare la veridicitate (exceptand cele care poarta sigla "testat de mine") si trebuiesc filtrate prin metodele propri celor ce intentioneaza a le folosi.


Numa' bine,
Ciprian Muntean aka Cipm!

Ultima actualizare în Duminică, 15 Ianuarie 2012 06:17
 

Comentarii  

 
0 # RE: Despre siteAngheliuc Cristinel 15-05-2013 06:35
O initiativa laudabila, felicitari pentru efeortul de a distribui informatiile adunate si acumulate!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # RE: RE: Despre siteCipm 15-05-2013 06:42
Multumesc pentru aprecieri
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval